TIF Gym&Turn

Leder:    Rune Brekken
e-post:   tifgymturn@gmail.com
Mob.:      974 00 380

Red.:      Roar  Tangen
e-post:   roar.tangen8@gmail.com
Mob.:      913 87 325

Linker G&T

NGTF-logo 
Norges gymnastikk-
og Turnforbund

NGTF-hedmark 
Norges gymnastikk-
og Turnforbund
Avd. Hedmark

Skip Navigation LinksForside > Gym&Turn

GENERALSPONSORER 

     Tolga Os Sparebank       

SB1_Ostlandet_verti_blaa_skrift_rod_kule_trykk_367x110

  G Sport Alvdal-Tynset


Profilering av ny generalsponsor

fotballspiller

Sparebank 1 Østlandet er fra 1.januar generalsponsor for Tynset IF på lik linje med Tolga Os Sparebank og Alvdal Tynset Sport. Dette medfører blant annet logoeksponering på alt TIF profiltøy.  

Alle som har slikt tøy må gå innom Alvdal Tynset Sport så snart som mulig for påtrykk av logo. 

Aktivitet i uke 50 utgår.

 

Grunnet ulike årsaker blir det IKKE aktiviteter for gym og turn i uke 50 som tidligere informert. Dette gjeler alle partiene.

Oppstart etter jul er i uke 1, onsdag 03.01.18.

 

 

Ei riktig god jul og et godt nytt år ønskes fra styret i TIF gym&turn.

 

Juleavslutning 06.12.17 i Tynsethallen

 

Alle søsken, foreldre, tanter, onkler og besteforeldre, øvrig slekt, naboer og venner ønskes hjertelig velkommen til ei hyggelig pause i julestria sammen med TIF gym og turn onsdag 6. desember kl 17:30.

Papirdugnad høst 2017

 

Nå går turngruppa i gang med papirdugnaden for høsten 2017.

Alle idrettslag, deriblant TIF Gym&Turn, er basert og drives på frivillighet og dugnadsbasis.

Gjennom påmelding har medlemmer/foresatte forpliktet seg til å være med på de ulike dugnadsaktiviteter relatert til turngruppa gjennom hele sesongen, uansett om utøver fullfører sesongen eller ikke. (Ref. Påmelding og retningslinjer Tynset IF Gym&Turn for sesongen 2017/2018).

 

Røros IL Turn inviterer til «Nyttårs-sprett» og treningshelg

 

Hei, alle turnere og foresatte.

 

Denne høsten deltok TIF Gym&Turn på «Fjellstevne» på Røros. Dette var en treningssamling for alle medlemmer i gym&turn gruppa.

Etter mange gode og positive tilbakemeldinger som følge av denne helgen, har vi valgt å fortsette samarbeidet med Røros IL Turn.

 

Den første helgen etter nyttår arrangerer Røros IL Turn «Nyttårs-sprett» og treningshelg i turnhallen på Røros. Denne gangen inviteres turnerne fra Røros IL og TIF Gym&Turn til treningssamling lørdag 06.01.18 og søndag 07.01.18 fra kl. 10.00 - 15.00.

 

Påmelding og retningslinjer Tynset IF Gym&Turn for sesongen 2017/2018

 

Gym&Turn starter opp igjen med treninger etter skolestart, og vi ønsker alle nye og gamle utøvere velkommen til treninger når den tid kommer.

Treningssamling i Verket på Røros 2-3 september 2017

 

Hei, alle turnere og foresatte.

 

TIF Gym&turn har fått en meget hyggelig invitasjon til treningssamling, «Fjellstevne», i Verket på Røros 2. – 3. september 2017 som burde gi inspirasjon og motivasjon som en god oppkjøring til turnsesongen.

Turnsesongen 2016 - 2017 er over og påmelding for neste sesong

 

Hei alle sammen!

 

Turnsesongen 2016 - 2017 er over etter et flott barnekretsturnstevne på Elverum helgen 27.-28.mai. I alt deltok 19 turnere denne gangen i tillegg til 3 trenere, Mari Taraldsteen, Monica Vangen og Odd Tellebon. Ingveig Hagen var med som foreldre og representant for styret. Turnerne, trenere og foreldre koste seg i finværet.

Barnekretsturnstevne på Elverum 27. og 28. mai 2017

 

Nå nærmer årets store turnbegivenhet med stormskritt. Neste helg går turen til Elverum med 20 flotte turnere. Håper dere gleder dere til turnhelg med mye lek og moro for alle:)

Turnstevne 2017 Elverum

Foreldrehjelpliste 2. - 3. trinn høst 2017

 

For å kunne utnytte treningstiden på best mulig måte og for å tilrettelegge en god aktivitet for utøverne, trenger vi assistanse av dere foreldre.

Vi trenger foreldrehjelp på treningene til rigging og nedrigging av utstyr, samt bistå trenerne ved behov og ta seg av barn som trenger hjelp.

Foreldrehjelpliste 4. - 5. trinn høst 2017

 

For å kunne utnytte treningstiden på best mulig måte og for å tilrettelegge en god aktivitet for utøverne, trenger vi assistanse av dere foreldre.

Vi trenger foreldrehjelp på treningene til rigging og nedrigging av utstyr, samt bistå trenerne ved behov og ta seg av barn som trenger hjelp.

Foreldrehjelpsliste 6. - 10. trinns turngruppe høst 2017

 

Vi trenger foreldrehjelp på treningene til ned rigging av turnutstyr for å kunne utnytte treningstiden på best mulig måte for utøverene.

Hver uke er det satt opp to foreldre som hjelper til.

 

Les mer 

Kontakt oss:

E-post: tifgymturn@gmail.com


Eventuell avmelding sendes også til denne epostadressen.

Gruppesponsor Gym&Turn

Gruppesponsor 

Nord-Østerdal Kraftlag