Tynset Idrettsforening

Besøksadr.: Tynsethallen
Postadr.:     Ramm 
                  Østgaardsgt.8 
                  2500 Tynset
Telefon:      62 48 08 80
Telefax :     62 48 18 40
e-post:        
      post[at]tynsetidrett.no

Org.nr. TIF: NO970371494

TIF RSS

TIF på Facebook

 

Håndballskole med landslagssjefen

Hånballskole 2016 (7)

Mandag startet Gjensidigestiftelsens håndballskole på Tynset, der rekordmange spillesugne unger inntok Tynsethallen. 115 deltakere er ny rekord! Stort var det også da Håndballskolen på aller første dag fikk besøk av landslagstrener for herrene Christian Berge.

- Vi er den største håndballskolen i hele den nye håndballregionen, region nord, som strkker seg fra Nord-Østerdal i sør til Hammerfest i nord, smiler en fornøyd leder i TIF Håndball, Sascha Mitrovic.

Og landslagstrener Berge var ikke bare på besøk, han hadde satt av dagen til å være inspirator for de unge håndballspillerne i både Tynsethallen og Holmenhallen. Deltakerne var delt inn i seks ulike grupper, og Berge var med på alle gruppene hvor han introduserte ungene for et nytt og artig treningshjelpemiddel. Det var et reaksjonstreningssystem som var svært artig, og svært slitsomt.

Alle ungene som deltok  fikk ball, sekk og drikkeflaske. det ble servert fristende lunsj hver dag, samt to fruktmåltider. Håndballskolen avsluttes onsdag ettermiddag.

Hånballskole 2016 (2)

Instruksjoner gis av Grete Sundberg Sivertsen.

Hånballskole 2016 (7)

landslagstrener Christian Berge forteller om det artige reaksjonstreningssystemet til Tynsets sjefstrener Zarko Pejovic.

Hånballskole 2016 (4)

Unge seniorspillere er med som instruktører.

Hånballskole 2016 (5)

Tradisjonen tro sørger Inger Karin Kvisten for sunn og god mat og drikke til de unge håndballspillerne.

Hånballskole 2016 (9)