Tynset Idrettsforening

Besøksadr.: Tynsethallen
Postadr.:     Ramm 
                  Østgaardsgt.8 
                  2500 Tynset
Telefon:      62 48 08 80
Telefax :     62 48 18 40
e-post:        
      post[at]tynsetidrett.no

Org.nr. TIF: NO970371494

TIF RSS

TIF på Facebook

 

Ble Årets klubbleder i Region Nord

Sascha Mitrovic

TIF Håndballs leder Sascha Mitrovic ble tildelt prisen Årets klubbleder da Håndballforum i Norges Håndballforbund Region Nord var samlet første helgen i november. Vi gratulerer med velfortjent pris!

Om årets klubbleder, Sasha Mitrovic, ble følgende sagt:

«Utfordringene sto i kø den dagen for noen år siden da denne aktuelle lederskikkelsen påtok seg vervet som klubbleder. Etter noe tid ble ikke de «ballene som var kastet i været» færre; vinneren hadde vyer for klubben sin.

Å være en ambisiøs og handlingsdyktig leder i en klubb som tilnærmet var i «sovemodus», kan være krevende for noen og hver. Vedkommende har lagt ned utrolig mye tid og krefter på å bringe håndballen i klubben dit aktiviteten har kommet i dag. Dette vitner om nitidig arbeid og stå-på-vilje i forhold til også å bygge organisasjonen med ivrige hjelpere i mange ledd.

For mange år siden spilte klubben på nest øverste nivå i Norge, og kan hende makter klubben igjen å skape grunnlag for tilsvarende. I så fall vil dette gi synergier til økt lokal rekruttering og flere som vil holde på med håndball lenger. Nettopp dette er klubben allerede i ferd med å skape; trenerkrefter fra klubben driver for tiden håndballaktivitet også i nabokommunene.

I tillegg har klubben de seneste par årene bemerket seg med store arrangement som landslagsturnering og internasjonal seniorturnering på herresiden.»