Tynset Idrettsforening

Besøksadr.: Tynsethallen
Postadr.:     Ramm 
                  Østgaardsgt.8 
                  2500 Tynset
Telefon:      62 48 08 80
Telefax :     62 48 18 40
e-post:        
      post[at]tynsetidrett.no

Org.nr. TIF: NO970371494

TIF RSS

TIF på Facebook

 

NØK Idrettsseminar under Savalen Cup 2018

Full hall (4)

Lørdag 4. august inviterer TIF Håndball til NØK Idrettsseminar der alle idrettslag over hele regionen kan få spennende påfyll. For under Savalen Cup kommer elitelagene til Tynset og med dem fagpersoner i toppklasse. 

NØK Idrettsseminar
Tid
: Lørdag 4. august kl 13.00-14.30

Sted: Tynset ungdomsskole, musikkrommet

Påmelding: mali.hagen.roe@gmail.com innen tirsdag 31. juli

- Dette ønsker vi å utnytte til det beste for alle de som jobber med all type idrett i Fjellregionen, sier Mali Hagen Røe i arrangementskomiteen for Savalen Cup 2018. NØK Idrettsseminar er åpent for alle, både spillere, trenere, støtteapparat og andre interesserte.

 

Savalen Cup 2018 arrangeres i Tynsethallen fra 3.-5. august og dit kommer fire av Norges beste håndballag på herresiden; Elverum, Drammen, Haslum og Kolstad. 

 

For med Norges beste lag til stede under Savalen Cup 2018 er det på plass topp kvalitet også på trener- og ledersiden. Under fagseminaret stiller Drammen-trener Kristian Kjelling. Etter at han fikk sin landslagsdebut i 2001 har Kjelling vært en av Norges mest profilerte idrettsutøvere. I vår ledet han Drammen til seriesølv.

 

Kjelling skal i all hovedsak snakke om utfordringen med frafall i ungdomsidretten, og hva man kan gjøre for å unngå dette. Dette er særlig et problem når barnekullene blir mindre og det er mange tilbud å velge mellom. Hvordan klare å stimulere alle uansett ferdighetsnivå, slik at både klubben, laget og den enkelte spillers interesser blir godt ivaretatt?

 

- Dette er et seminar som alle idretter kan ha nytte av, og som flere idrettslag bør få med seg, sier TIF-leder Bjørn Tore Grutle. Han anbefaler alle idrettslag i regionen om å ta turen til Tynset denne lørdagen.

 

Under idrettsseminaret stiller også Kalle Björkman i Elverum Håndball. Årets seriegull var det Elverum Håndball som tok, og det er ikke bare på banen at Elverum vasser i gull. De har også gjort det skarpt økonomisk, mye takket være markedssjef Kalle Björkman. For 10 år siden lanserte Kalle Björkman ideen om en egen «Kronekamp» i Elverum Håndball. Siden den gang har klubben dratt inn rundt 4,5 millioner kroner på konseptet - og i år blir det rekord igjen.


Hvilke gode råd og anbefalinger kan Björkman gi små klubber som sliter med økonomien? Hvordan bør særgrupper og klubber arbeide mot sponsorene? Det får du vite om du møter opp på idrettsseminaret lørdag 4. august.

 

Målgruppe for seminaret er alle som er involvert i idrett i vår region; både trenere, ledere og spillere, men også de som bekler en rekke styreverv i idretten. Også foreldre og annet støtteapparat er hjertelig velkommen.

 

NØK Idrettsseminar arrangeres lørdag formiddag, kl 13.00-14.30, slik at det er mulig å rekke faglig input før lagene møtes til dyst lørdag ettermiddag i Tynsethallen. Da møtes Kolstad og Drammen kl 16.00, før Haslum og Elverum braker sammen klokken 18.00. Etter siste kamp lørdag kveld inviteres spillere og publikum til grillfest utenfor Tynsethallen-

 

Savalen Cup 2018 (tidligere Santa Kristina Cup) er en eliteturnering på Tynset 3.-5. august for Norges beste herrehåndball-lag; en cup som i år arrangeres for femte året på rad.